3 anledningar att skaffa gymgolv

Du älskar att dansa, gå på nattklubb och vara tillsammans med dina vänner. För att hålla dig i form är det då smart att ha eget hemmagym. Då sparar du mycket tid och kan även dansa loss hemma som ett roligt motionspass.

Gymgolv hemma

Det finns många fördelar med att träna hemma: träningen blir verkligen av och du sparar både pengar och tid. Det är skönt att kunna träna en halvtimme, duscha och vara helt klar på 40 minuter. Bara fortsätta med dagen eller kvällen. Ett gymgolv kommer att lyfta ditt hemmagym mycket: du får mer feeling, det blir skönare för kroppen när du tränar, du stör inte grannarna och du skyddar golvet. Du väljer mellan gymgolv, träningsgolv eller gymmatta, beroende på ekonomi och vad som passar dig. Köp ditt gymgolv på Gorilla Sports som har all utrustning som du behöver för ett hemmagym.

1# Kom i form för dansgolvet

Först och främst kommer ett träningsgolv underlätta själva träningen. Du kan ta i mer när du vet att ditt golv är skyddat, när du ger järnet på din spinningcykel eller lyfter vikter. Skulle en vikt råka dunsa i golvet, så kommer vare sig grannen under att bli arg eller golvet förstört. Med ett hemmagym kommer du snabbare att komma i form till dansgolvet. Du kan lätt bygga upp både kondition och muskler för att orka dansa en hel natt, förutom att kläderna kommer att sitta bättre. Du kan lägga tiden på roligare saker än att pendla till ett gym.

2# Dansa loss och ha egen nattklubb

Du kan sätta på bra musik och bara dansa loss. Härlig träning som förbränner många kalorier. Vare sig du joggar på stället med musik i öronen eller bjuder in kompisarna till en danskväll, så är det skönt att ha ett gymgolv. Särskilt om du bor i lägenhet. För riktig nattklubbskänsla i ditt gym kan du sätta upp en discokula i taket som kul rekvisita.

3# Skapar skön gymkänsla

För det tredje kommer en gymmatta ge dig mer gymkänsla. Om du egentligen helst tränar på gym, men måste träna hemifrån för att få vardagslivet att gå ihop, så är det smart att verkligen maxa ditt träningsutrymme. Så att det känns som att du är på ett gym. En gymmatta kommer göra stor skillnad. Det gör att ditt träningsrum känns mer äkta, förutom att du också lättare kan träna med kroppen som redskap på golvet.