Stockholms bästa nattklubbar

Är ditt festhumör på topp? Vill du ut på ett pumpande dansgolv där musiken dånar och människor är klädda till tårna? Stockholm är en stor stad som erbjuder många olika typer av nattklubbar med varierande musik. Här kan du dansa natten lång till hiphop, techno, musik från 90-talet eller varför inte latinska rytmer. Det spelar ingen roll om du är på jakt efter en nattklubb inne på Stureplan eller om du hellre vill satsa på en mer avslappnad miljö. Sveriges huvudstad erbjuder dansgolv för alla smaker och för alla åldrar. Här nedan kan du hitta en lista på några av de populäraste nattklubbarna i Stockholm just nu. Kom ihåg att det ibland kan vara många människor i omlopp, vilket betyder att vissa nattklubbar alltid kräver att du är uppskriven på gästlistan för att kunna komma in.

Östermalm

Bergmans – Vill du ha ett eget bord och uppleva exklusivitet är det Bergmans på Stureplan som du ska besöka. Hit kan du gå tillsammans med vänner på en lördagskväll eller varför inte besöka nattklubben efter att företaget haft konferens i Solna och ätit gott tidigare under dagen. Att prata om företagets utveckling och framtid är naturligtvis väldigt spännande, men det är också skönt att slappna av i goda kollegors lag.

Spy Bar – Spy Bar har länge varit en av Östermalms hetaste nattklubbar och här samlas främst yngre människor. De tre olika dansgolven med olika typer av musik gör att valmöjligheterna är oändliga. Se till att du är ute i god tid för att komma in eller skriv upp dig på listan.

East – East är det perfekta stället för den som vill luncha, käka en god middag eller ta en drink och mingla loss på kvällen. Krogen har öppet fram till 03 varje dag och är oftast fullproppad på helgerna. Här krävs dock ingen lista för att komma in.

Södermalm

Debaser Strand – Debaser Strand har gjort sig kända för sina heta musikkvällar där mängder med konserter har ägt rum genom åren. På helgerna kan det vara rätt hårt tryck i lokalen, då många har besökt restaurang Calexico i samma lokal precis innan.

Timebar – Vill du kunna njuta av en god drink och bra musik alla dagar i veckan? Då kan Timebar vara något för dig. Nattklubben har öppet alla dagar förutom måndagar och här får du ta del av inredning a la Studio 54, sköna människor, bra musik och massor med mingel.

Tjoget – God mat, öl och vin i världsklass? Det är precis vad du får när du besöker denna prisbelönta cocktailbar. Det finns sammanlagt fyra olika salar på Tjoget. En ölbar, en vinbar, en cocktailbar och en matsal.

Detta är bara några få av alla de nattklubbar som Stockholm har att erbjuda. Är det någon som intresserar dig lite extra är det alltid rekommenderat att söka upp mer information innan, t.ex. gällande inträde, öppettider m.m.