Malmös bästa nattklubbar

Att Malmö är en av Sveriges mest spännande städer har nog inte många missat, både på gott och på ont. Den kulturella sidan av Malmö har alltid varit stark, vilket syns tydligt på det utbud som staden levererar samt dess rika krogliv. Det finns även en del inkassoföretag som ser till att de skumma nattklubbarna blir färre och färre i takt med att det öppnar nya, spännande och fräscha platser att festa loss på. Detta har verkligen behövts under de senaste åren då allt fler av krogarna har drivits av skumma typer och där allt annat än musik och fest har stått i fokus.

Vi kommer nedan att tipsa om ett par av våra favoriter i Malmös nattliv samt ge information om deras öppettider och åldersgränser.

Moriska Paviljongen

Mitt i Folkets park i området Möllevången i Malmö ligger denna trolska plats. Här finns tre dansgolv som erbjuder allt ifrån livemusik till temakvällar och DJ-spelningar. Här finns verkligen något för de allra flesta, oavsett om du vill hänga i baren eller gå loss på dansgolvet. Moriska paviljongen har öppet de flesta dagar och har en åldersgräns på 20 år.

Club Privé

Efter fyrtio år i svängen finns anrika Club Privé fortfarande kvar. Nattklubben med två dansgolv och så mycket som fem barer ligger på Malmborgsgatan i Malmö. Här blandas schlager, med house och techno vilket är tillräckligt för att få den mest skeptiske att satsa på ett par danssteg. Här finns även en mysig lounge och de har öppet fredagar och lördagar. Åldersgränsen är 21 år på fredagar och 25 år på lördagar.

Adelgatan

Adelgatan som är en exklusiv nattklubb i Malmö rekommenderar dig att boka bord innan du beger dig dit. Här gäller det att klä upp sig och visa sin känsla stil för att ens tänka tanken att komma in. Det finns en tjusig NYC-vibe som skänker hela stället en lite extra touch av elegans. Adelgatan har öppet onsdagar och lördagar, och åldersgränsen är 23 år.

Etage

Den uberklassiska nattklubben Etage, har nog de flesta Malmöungdomar besökt någon gång under småtimmarna. Etage ligger smidigt beläget vid Stortorget och har generösa öppettider samt åldersgränser flera dagar i veckan. De erbjuder fyra dansgolv med härliga beats som pumpar ut över Malmö stad. Etage har öppet måndagar, onsdagar, torsdagar, fredagar och lördagar. Detta med varierande åldersgränser från 18 år och uppåt.

Säga vad man vill om Malmö och det rykte sovstaden har dragit på sig under de senaste åren, men bra krogar och nattklubbar har alltid varit ett signum för staden. Är du intresserad av något mer kulturellt än att gå ut och dansa finns det även flertalet vinbarer och restauranger som inte kommer att göra dig besviken. Vi hoppas att du finner mycket nöje i Malmönatten!