Café Opera

Ska du bege dig till Stockholm och vill ta del av stadens uteliv? Då kan området kring Stureplan vara något för dig. Här ligger en rad barer och nattklubbar sida vid sida – den ena mer lyxig än den andra. En av de mest kända nattklubbarna här är Café Opera, som är en del av Operakällaren. Café Opera slog upp portarna för första gången år 1980.

Café Opera – fullt av kändisar

Café Opera har bland annat blivit känt för att locka till sig såväl svenska som internationella kändisar. Här har till exempel både Prince och Tiesto festat loss. För att säkra en plats på Café Opera finns det några tips för att komma in. Att inte vara för berusad och skippa träningsbyxor är två heta tips. Kolla också upp dagen innan om det är någon specifik dresscode som gäller just den kvällen du vill komma in. Sist men inte minst: se till att komma dit i tid!

Snygga kläder till dig och ditt barn

Kläder kan alltså vara en viktig faktor som avgör om du kommer in på klubben eller inte. Ta därför på dig hela, rena och gärna lite extra lyxiga kläder kvällen till ära. Visste du att det även finns märkeskläder barn till fest idag? Ralph Lauren är ett av alla exklusiva märken som idag tillverkar barnkläder. Varför inte ta dig ut på en shoppingrunda och införskaffa nya och exklusiva kläder till både dig och ditt barn när du ändå är igång?