De bästa nattklubbarna i Sverige

När det kommer till nattklubbar så finns det en mängd olika att välja mellan i Sverige. Nästan alla större städer har nämligen en eller flera nattklubbar. Dessa har i sin tur olika teman varpå vissa endast säljer olika typer av öl, medan andra är mer exklusiva då gästerna dricker Prosecco och champagne. Därför kommer denna artikel att gå igenom de bästa nattklubbarna i Sverige och var de finns.

De bästa nattklubbarna i Stockholm

Den stad som erbjuder bäst nattliv i Sverige är Stockholm. Bland Stockholms bästa nattklubbar finns klassiker som exempelvis Spy Bar, vilket är en av Östermalms mest populära nattklubbar. Hit åker dock framförallt yngre besökare då musiken oftast har mycket ös. En annan populär nattklubb och bar är Timebar, denna riktar sig mer mot den äldre generationen som vill sitta och slappna av med en drink efter jobbet.

Nattklubbar i Göteborg

Den stad som har näst mest alternativ när det kommer till nattklubbar i Sverige är Göteborg. Bland de bästa nattklubbarna i Göteborg finns klassiker som Lounges vilken är perfekt för både en AW och dans på nätterna. Många av nattklubbarna i Sverige är nämligen både restaurang och klubb.

Spännande alternativ i Malmö

Även om Malmö bara är Sveriges tredje största stad så har den ett rykte om att vara en bra stad för att gå ut på nattklubbar. Bland de allra bästa nattklubbarna i Malmö så räknas bland annat Moriska Paviljongen. Detta är en nattklubb som har lite mer alternativa teman på helgerna. Vissa kvällar har klubben exempelvis Reggae-musik. En annan klassiker som finns i Malmö är Etage som ligger på ett av de stora torgen i staden. Denna har varit öppen i flera år och nästan alla vuxna känner igen namnet.