Restaurang och bar Himlen

Det är sannerligen något som man inte kan sätta fingret på med skybarer då det ger en helt fantastisk vy samtidigt som man kan äta god mat och dricka gott. Man får en känsla av makt eller känner sig som Rose i Titanic när hon står i fören med Jack. I en storstad ger det också en större effekt då man sällan befinner sig så högt upp. Man får en fantastisk panorama vy över hela staden och Restaurang och bar Himlen är en av dessa skybarer. Baren i sig är belägen 104 meter över marken vilket ger baren en av Stockholms finaste vyer. Man kan välja att sitta precis intill fönstret eller sitta längre in i restaurangen för den som är höjdrädd. Det är en perfekt bar att ha en afterwork på eller en middag med lite finare vy och på menyn hittar man ett varierat utbud som är otroligt mastigt och unikt till smaken.

Stockholm är inte lagom

Sverige är för oss svenskar ett land vars favoritord är “lagom”. Ett ord som inte finns i det engelska ordspråket och som kan vara lite svårt att förklara för utomstående. När internationella personer ser Stockholm ser de dock inte ordet “lagom”, utan Stockholm anses vara en av Europas trendigaste stadsdelar tack vare känslan av en storstad och ljudet av klingande bestick och skålande glas. Då det är vår huvudstad hade man blivit besviken om det visat sig vara något annat, för vad är en huvudstad om det inte hade varit livat på gatorna 24/7 och en ny restaurang hade öppnat upp varje dag. Det är det som är storstadslivet och därför många söker sig till större städer för att få variation i sitt vardagsliv. Stockholm har allt ifrån sportevenemang, mysiga live musik barer till trendiga nattklubbar och restauranger med Michelin-stjärnor. I stort sett kan man se det som att Stockholm har lyckats som huvudstad och inte nog med det så har staden faktiskt sin egna modeshow där Sverige är allt annat än “lagom” då det är en plattform för att uttrycka sig på sitt sätt.

En perfekt skybar

Tillbaka till skybarer så är som sagt restaurang och bar Himlen ett perfekt alternativ för den som vill njuta av takläggarnas jobb i Stockholm. Det är något charmigt med att se solen gå ner över staden. Det kan vara svårt att uppskatta staden från marken ibland speciellt när man bor där men så fort man lyfts upp några meter så ser man hur vacker huvudstaden egentligen är, samt hur stor den är. Medan man står däruppe på Restaurang och bar Himlen och kommer och tänka på sitt egna tak så är ett tips att anlita en proffsig takläggare Stockholm för att slippa de där vattenläckorna vid regn. Hur som haver är restaurang och bar Himlen den perfekta skybaren då man både kan ta ett glas med vännerna eller bjuda sina föräldrar på en lyxig middag. Man behöver inte flyga för att få se sin stad ifrån himlen utan njut av en drink och ta fantastiska foton av ett pulserande Stockholm.